logo
ONZE FAVORIETE LINKS

www.kennelclub.nl
De pagina van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Hier is alles te vinden over het fokbeleid in Nederland, erkende hondenrassen etc.
Wij, van Foxy Bee, houden ons uiteraard aan de regels van de Raad van Beheer.

www.akitaclub.com
De NVAI- Nederlandse Vereniging voor Akita Inu's, waar de Shiba ook is ondergebracht. Hier vind je alle informatie over de rasstandaard, fokkers, pup-info etc.
Uiteraard zijn wij lid van deze vereniging.

www.mhsv.nl
De Maastrichtse Honden Sport Vereniging, vereniging waar wij lid van zijn. Verzorgt o.a. trainingen en Kynologische Kennis cursussen (KK1 en KK2).

www.takeyourdogsonholiday.com
Website van Fred en Betty Mercey die in de Morvan in Frankrijk een vakantiehuis ter beschikking stellen, waar je terecht kunt met ál je honden. Ze hebben er zelf ook 6, dus ze weten hoe moeilijk het is een vakantie adres te vinden, waar je al je honden mee naar toe kunt nemen.

www.fci.be
Hier kun je alle informatie vinden over de landen die aangesloten zijn bij de FCI en zich dus houden aan de door de FCI gestelde regels. Ook vind je hier de data van internationale hondenshows.

www.mara-shimas.nl
De pagina van Wilma van der Meer, van wie wij BonBon hebben.

www.veterinairespecialisten.nl
De pagina van de veterinaire specialisten in Oisterwijk, waar wij Bruce hebben laten behandelen. Ook laten wij hier alle oog- en patella onderzoeken doen, evenals de heupfoto's van onze honden.

www.honden.pagina.nl
Hier vind je weer links naar allerlei pagina's die met honden te maken hebben: van trimsalons tot diergeneeskunde, van hondenspeeltjes tot allerlei instanties die zich inzetten voor de hond.

www.pupnet.nl
www.puppypagina.com
www.doggynet.nl
www.canis.nl
www.hondenland.nl
www.hondenportaal.nl
Voor o.a. pupinfo, rasverenigingen, fokkers etc.

www.akitaclub.be
De belgische vereniging die de belangen van japanse hondenrassen behartigen, en waar wij inmiddels ook lid van zijn.

www.deheek.nl
Onze buren, motel en hele goeie brasserie (jummie jummie)