logo
BUSHIDO

bushido

Bushido was de nr. 2 uit ons nest geboren op 5-12-2004 en wat een verschil met nr. 1 was dat zeg! De eerste pup (een teefje) was heel mooi egaal rood, maar Bushido was héél erg donker! Achteraf gezien de enige echte sesam uit het nest. Hij was nog donkerder dan zijn vader Brandon toen we hem kregen. Brandon is in de loop der jaren lichter geworden, bij Bushido is daar nog weinig van te merken. De naam Bushido betekent "the way of the warrior" en hij maakt zijn naam inmiddels ook al waar: afgelopen september, de dag voordat we naar de show in Maastricht zouden gaan, hadden hij en Buddha lekker een robbertje staan vechten, met als gevolg een wond onder zijn oog. Kon ik met 'scarface' naar een show, dat maakte me heel blij! (NOT) Bushido is wel uitgegroeid tot een heel mooi hondje, ikzelf vind de uitdrukking van zijn gezicht helemaal geweldig. En dan die kraag van donkere haren rond zijn nek, die dan ook nog een beetje uitstaan, schitterend. Maar goed, dat is natuurlijk puur persoonlijk. Hij mag voor mij nog wel wat steviger worden, maar hij is tenslotte nog niet uitgegroeid. Bush is heel vrij naar vreemden toe en vind het heerlijk om door iedereen aangehaald te worden. Hij zit ook graag bij je op schoot en valt dan ook in slaap, zo lekker vindt hij dat. Net als zijn moeder BonBon vindt hij het spelen met een balletje ook helemaal geweldig, maar het lukt hem nog niet BonBon het balletje afhandig te maken. Als we met hem gaan wandelen dan gedraagt hij zich als een stofzuiger: neus dicht aan de grond en maar snuffelen. Gek word ik daarvan, want in de ring is dat niet zo'n leuk gezicht. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij het in 2006 op de shows gaat doen! De resultaten van 2005 waren immers veelbelovend.......

Bushido heeft HD-A en is getest op patella luxatie en erfelijke oogafwijkingen. Bushido staat ter beschikking als dek-reu voor geschikte teefjes.

bushido schatje
Bushido is op 19 juli 2008 verhuisd naar de familie Schoonderwoerd in Nieuw Vennep. Familie en Bushido zijn zeer gelukkig met elkaar!

bushido verwend

bushido slaapt